Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Του... Αγίου Βασιλείου!


Τεράστια νίκη για τον Λεβαδειακό στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ", με τους Βοιωτούς να παίρνουν το χρυσό τρίποντο (0-1) χάρη σε γκολ του μόνιμου σκόρερ τους, Στέλιου Βασιλείου στο 89ο λεπτό! Οι Κρητικοί -που έχασαν πέναλτι στο 59' με τον Κάλαιϊτζιτς (το απέκρουσε ο Κυριακίδης)- έχουν... ξεφουσκώσει επικίνδυνα μένοντας για τρίτο παιχνίδι χωρίς γκολ... Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Λεβαδειακό, δεύτερη εντός έδρας ήττα για τον ΟΦΗ.
Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη στο πρώτο ημίχρονο, όπου παρακολουθήσαμε μία... άτυπη μονομαχία ανάμεσα στους Χόρχε Λόπες και Πέτρο Ζουρούδη, οι οποίοι προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ για την ομάδα τους. Ο μεν επιθετικός του Λεβαδειακού είχε την καλύτερη προσπάθειά του στο 5ο λεπτό, όταν το καλοχτυπημένο του φάουλ απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Κάρολ, ενώ ο μέσος του ΟΦΗ είχε την καλύτερη στιγμή του στο 18', όταν ο Καμπάνταης του έτρωσε με το στήθος, αλλά το μονοκόμματο σουτ που έπιασε πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κυριακίδη.
Ετσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε δίχως κάποιο γκολ για τις δύο ομάδες, με τον Νίκο Αναστόπουλο να περνάει με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους τον Σουμπίνιο στο τελευταίο του ματς με την ασπρόμαυρη φανέλα, αντί του Ουκάρ, σε αντίθεση με τον Γιώργο Παράσχο που ξεκίνησε με τους ίδιους 11 που είχε παρατάξει από την αρχή του αγώνα.
Μούφα πέναλτι και... Θεία δίκηΣτο 58' έγινε η φάση του αγώνα. Ο Καμπάνταης έπεσε θεαματικά προ του Τομάς και ο Τριτσώνης ύστερα από υπόδειξη του βοηθού Καρσιώτη έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τους Βοιωτούς να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα. Ο Κάλαϊτζιτς ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Κυριακίδη να το... ψαρεύει πέφτοντας στην δεξιά του γωνία και αποκρούοντας το πέναλτι!
Ο Αναστόπουλος πέρασε και τον Μάντζιο, αντί του Καμπάνταη στην επίθεση, ενώ ο Παράσχος άλλαξε τον Ζουρούδη με τον Πόποβιτς, δίχως, ωστόσο να δούμε κάποια καλή ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες, ενώ λίγο αργότερα ο ΟΦΗ έκλεισε τις αλλαγές με τον Μπούρμπο στη θέση του Χ. Λόπες, με τον προπονητή του Λεβαδειακού να απαντάει με τον Γκρμπιτς αντί του Κοιλιάρα.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει 0-0, ένα λάθος του Μπούρμπου, με τον Κουτσόπουλο να κλέβει την μπάλα και να δίνει κάθετη στον Βασιλείου, έφερε το γκολ της νίκης για τους Βοιωτούς, καθώς ο νεαρός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Λεβαδειακού πλάσαρε εύστοχα τον Κάρολ και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του!

ΠΗΓΗ-SPORT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου