Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Πήρε το θρίλερ των Ιλισσίων ο Ηλυσιακός!

Αν και προηγήθηκε ακόμα και με 14 πόντους στην τρίτη περίοδο, ο Ηλυσιακός ζορίστηκε, αλλά τελικά πήρε μια σπουδαία νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα κόντρα στον ΚΑΟΔ με 76-73 για την 10η αγωνιστική της Α1. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από τον σύλλογο της Δράμας, στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία, έχοντας όμως και παιχνίδι περισσότερο.
Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Τόντιτς με 19 πόντους, ενώ εξαιρετική απόδοση είχε και ο Αποστολίδης, που σκόραρε άλλους 16. Για τους φιλοξενούμενους, ο Μπάβτσιτς εντυπωσίασε με 25 πόντους, ενώ 13 πέτυχε ο επί χρόνια αρχηγός του Ηλυσιακού, Σάκης Καρύδας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά, όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον από πλευράς διακύμανσης του σκορ, αφού οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον ΚΑΟΔ μπροστά 28-27.
Το 3ο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικό για τον Ηλυσιακό, αφού οι παίκτες του Φλεβαράκη σκόραραν 31 (!) πόντους, με τους Αποστολίδη και Τόντιτς να τρέχουν την ομάδα τους σε μια εύκολη, όπως φαινόταν τότε, νίκη. Οι παίκτες του Καλαφατάκη, όμως, δεν παρέδωσαν τα όπλα και εξαπέλυσαν την αντεπίθεσή τους στα τελευταία λεπτά.
Με 14,3'' να απομένουν, ο Καρύδας μείωσε με γκολ-φάουλ στον πόντο (73-72), όμως αστόχησε στη βολή και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με Αποστολίδη και Κασελάκη έφτασαν τη διαφορά στο +4 (76-72), κλειδώνοντας τη νίκη.

ΠΗΓΗ-SPORT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου